Знаєте секретний елемент японського місо-супу та відомого салату «хіяші вакаме»? Так, це ніжні та смачні водорості вакаме. Їх можна додавати в салати та подавати як гарнір. Вакаме багаті на йод і антиоксиданти. Їх легко готувати: достатньо замочити у теплій воді на 5 хв, обдати окропом і опустити в холодну воду – так водорості збережуть свій апетитний зелений колір і хрумкість. А ще їх можна їсти й сирими: просто з соєвим або соусом «унагі» Katana.
Бренд
Katana
Склад
Морські водорості Вакаме.
Калорійність
140.00ккал
Білки
18.00г
Жири
4.00г
Вуглеводи
42.00г
Вага
20 г
Термін придатності
12 місяців
Купуючи Водорості морські Katana Вакаме 20г ви заощаджуйте 11.5 грн від початкової вартості